Edwin Kroon RB

  • Register Belastingadviseur

"Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en particulieren."

Tips en Adviezen van uw SRA-kantoor in 2012

Hoe veilig is uw bedrijf?

Alleen ‘kleine’ bedrijven komen in aanmerking. Het gaat dan om bedrijven met maximaal 10 fulltime medewerkers. Maar ook als uw bedrijf bestaat uit maximaal 5 vestigingen (en maximaal 10 fulltime medewerkers per vestiging) kunt u subsidie aanvragen.

Zonder veiligheidsscan geen subsidie
Om gebruik te kunnen maken van de subsidie moet u allereerst een beveiligingsscan laten uitvoeren door een onafhankelijk beveiligingsadviseur. Op de site van Agentschap NL (http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/overzicht-onafhankelijke-vkb-adviseurs) vindt u een lijst van veiligheidsadviseurs die zo’n beveiligingsscan mogen uitvoeren. Nadat de veiligheidsscan is uitgevoerd kunt u hiervoor subsidie aanvragen bij Agentschap NL. De overheid vergoedt € 300 per scan, per bedrijfsvestiging.

Veiligheidsmaatregelen 
Van de beveiligingsadviseur ontvangt u aanbevelingen om het bedrijf veiliger te maken. Gaat u hiermee aan de slag dan vergoedt de overheid de helft van de kosten met een maximum van € 700. Zorg er wel voor dat u de aanbevolen maatregelen binnen zes maanden na het indienen van uw subsidieaanvraag uitvoert. Om een gedeelte van de gemaakte kosten aan veiligheidsmaatregelen vergoedt te krijgen moet u opnieuw een subsidieaanvraag indienen bij Agentschap NL. Het beveiligingsrapport, facturen van de maatregelen en de veiligheidscan voegt u als bijlage toe bij uw aanvraag. Voldoet u aan alle voorwaarden dan ontvangt u binnen 8 weken de subsidie op uw rekening.

Let op!
Het beveiligingsrapport, offertes en betaalbewijzen moet u goed bewaren voor een eventuele controle. Meer informatie over deze subsidieregeling vindt u ook op de site www.stavoorjezaak.nl

Terug

Nieuwsbrieven | Tips & Adviezen

Nieuwsbrieven van uw SRA - Kantoor

Archief

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site (links) beschikbaar is.

Although at composing the contents of this site the extreme care has been pursued, every liability is excluded for inadequacies, incompletions and possible impact of acting on the basis of information which is on or by means of this site (links) available.

Terug naar boven