Edwin Kroon RB

  • Register Belastingadviseur

"Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en particulieren."

Tips en Adviezen van uw SRA-kantoor in 2013

Pas de beschikking sectorindeling Belastingdienst direct toe bij ontvangst

Sectoraansluiting
Het bedrijfsleven is voor de werknemersverzekeringen verdeeld in sectoren. Als werkgever bent u verplicht aangesloten bij één van die sectoren. De sectoraansluiting bepaalt de hoogte van de sectorpremie die u moet betalen.

Nieuwe beschikking
Veranderen de ondernemingsactiviteiten van uw bedrijf niet structureel, dan blijft u als werkgever aangesloten bij de vastgestelde sector. Veranderen de activiteiten wel structureel, dan moet u binnen veertien dagen de Belastingdienst schriftelijk vragen om een nieuwe beoordeling van de sectoraan sluiting. U ontvangt van de Belastingdienst dan een nieuwe beschikking. De datum op deze beschikking bepaalt wanneer u het nieuwe premiepercentage moet toepassen.

Terug

Nieuwsbrieven | Tips & Adviezen

Nieuwsbrieven van uw SRA - Kantoor

Archief

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site (links) beschikbaar is.

Although at composing the contents of this site the extreme care has been pursued, every liability is excluded for inadequacies, incompletions and possible impact of acting on the basis of information which is on or by means of this site (links) available.

Terug naar boven