Edwin Kroon RB

  • Register Belastingadviseur

"Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en particulieren."

Tips en Adviezen van uw SRA-kantoor in 2015

Premiekorting voor 56-plusser

Deze premiekorting op de werkgeverspremie was ook vóór 2015 al van toepassing. Toen gold een lagere leeftijdsgrens van 50-plus. Heeft u in het verleden deze premiekorting niet toegepast, terwijl u daar mogelijk wel recht op had? Neem dan contact met ons op. Mogelijk kunt u de premiekorting alsnog met terugwerkende kracht aanvragen. Er zijn Kamervragen gesteld over misbruik van de regeling waarbij werknemers twee keer achter elkaar in dienst werden genomen onder gebruikmaking van de premiekortingsregeling, door ze tussendoor één dag een ww-uitkering te laten ontvangen. Hier komt op korte termijn nieuwe regelgeving voor. Tip De verhoogde leeftijdsgrens geldt voor de oudere werknemer die u in dienst neemt vanaf 1 januari 2015. Ontving u in 2014 al een premiekorting (ofwel mobiliteitsbonus) voor een uitkeringsgerechtigde van 50 jaar of ouder die in 2015 jonger is dan 56 jaar? Dan verandert er niets en houdt u recht op de tegemoetkoming.

Terug

Nieuwsbrieven | Tips & Adviezen

Nieuwsbrieven van uw SRA - Kantoor

Archief

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site (links) beschikbaar is.

Although at composing the contents of this site the extreme care has been pursued, every liability is excluded for inadequacies, incompletions and possible impact of acting on the basis of information which is on or by means of this site (links) available.

Terug naar boven