Edwin Kroon RB

  • Register Belastingadviseur

"Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en particulieren."

Tips en Adviezen van uw SRA-kantoor in 2011

Vraag vóór 1 oktober btw uit een ander EU-land terug!

U kunt btw terugvragen over gemaakte kosten en investeringen in 2010 die u hebt gedaan in een ander EU-land. Deze btw vraagt u terug via de speciale site van de Nederlandse Belastingdienst. De Belastingdienst stuurt uw verzoek vervolgens door naar de Belastingdienst van het EU-land waar u btw terugvraagt. Let wel op dat deze inloggegevens afwijken van de inloggegevens die gebruikt worden voor het beveiligde gedeelte van de website van de Belastingdienst.

Vraag inloggegevens aan!
Om uw buitenlandse btw terug te vragen, heeft u speciale inloggegevens nodig. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze dan direct aan via de

Inloggegevens vergeten?
Bent u al in het bezit van inloggegevens maar bent u deze kwijt? Vraag dan geen nieuwe inloggegevens aan. U kunt de gegevens in dat geval via de BelastingTelefoon opvragen! De Belastingdienst stuurt dan binnen één week de inloggegevens toe.

Let op!
De aanvraag van de inloggegevens voor de btw-teruggaaf kan tot vier weken duren. Zorg er dus voor dat u deze zo spoedig mogelijk aanvraagt!

Terug

Nieuwsbrieven | Tips & Adviezen

Nieuwsbrieven van uw SRA - Kantoor

Archief

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site (links) beschikbaar is.

Although at composing the contents of this site the extreme care has been pursued, every liability is excluded for inadequacies, incompletions and possible impact of acting on the basis of information which is on or by means of this site (links) available.

Terug naar boven