Edwin Kroon RB

  • Register Belastingadviseur

"Voor zeer persoonlijke dienstverlening aan zelfstandige ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, verenigingen, stichtingen en particulieren."

Tips en Adviezen in 2010

De overheid biedt hulp bij het aanvragen van bankkredieten

Mede als gevolg van de kredietcrisis wordt het steeds lastiger voor ondernemers om een krediet te krijgen. De overheid wil in ieder geval zorgen dat obstakels op praktisch en administratief vlak uit de weg worden geruimd. Hiervoor zijn tweeprojecten opgezet die u administratieve hulp moeten bieden bij kredietaanvragen tot € 250.000. Op 1 april is het eerste project van start gegaan, de MKB'er Kredietintermediair. Deze bestaat vooral uit 'tools' en software om de kredietaanvraag te ondersteunen.

Het tweede project, de CCQ Ondernemersdesk, richt zich op kleine kredieten die onder de borgstellingsregeling BMKB van Economische Zaken vallen. Zo wordt tevens het gebruik van de BMKB gestimuleerd. Uw kredietaanvraag wordt verzorgd door middel van een compleet dossier. Ook wordt een conceptofferte krediet opgesteld en wordt het ter fiattering aangeboden aan een financier. Na de kredietverlening door de financier wordt gezorgd voor het monitoren van de kredietafspraken en de rapportage aan de bank. Het tweede project gaat op 1 juli van start.

Let op!
Deze projecten zien slechts op de praktische en administratieve kant van een kredietaanvraag. De uiteindelijke beslissing over uw kredietaanvraag ligt bij de bank. Neem contact met ons op om de kans op een succesvolle kredietaanvraag te vergroten!


Terug

Nieuwsbrieven | Tips & Adviezen

Nieuwsbrieven van uw SRA - Kantoor

Archief

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, wordt iedere aansprakelijkheid uitgesloten voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site (links) beschikbaar is.

Although at composing the contents of this site the extreme care has been pursued, every liability is excluded for inadequacies, incompletions and possible impact of acting on the basis of information which is on or by means of this site (links) available.

Terug naar boven